• q41
  • q40
  • q3
  • q8

We Make

layanan printing quality

About

HUAYU PRINTING

Foshan Huayu Printing Co., Ltd. dumunung ing wilayah industri luocun Lianhe, Nanhai District, Foshan, China, kang cedhak pusat kota Guangzhou lan Baiyun Airport. Kanthi luwih saka 10000 meter saka tetanduran kimia modern lan luwih saka 300 karyawan.

Read More

Deloken

Works Anyar Kita

Tampilan Online Chat!