FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

1.What prices Panjenengan?

Produk kita sing selaras, supaya rega adhedhasar ukuran, kaca, jinis kertas buku lan jumlah.

2.Do duwe jumlahe minimal order?

100 salinan kanggo saben jinis buku.

3.What iku mimpin saben?

Biasane, ing wektu produksi sampel 3-4 dina. Ing wektu produksi massa punika 8-15 dina. Yen jumlah gedhe, kita kudu luwih wektu. Ing wektu produksi akurat adhedhasar panjaluk prinitng.

4.What sing jinis file prinitng '?

PDF utawa CDR. We kudu berkas wis metu getihe posisi lan nomer kaca sing arep macem-macem saka 2.

5.What jinis cara pembayaran sampeyan setuju?

Kita mung nampa T / T.

simpenan 30% ing advance, 70% imbangan sadurunge pangiriman.

6. Apa cara layang?

We offer telung cara layang.

Miturut Express, produk bakal dikirim menyang tangan.

Miturut online, produk bakal dikirim menyang bandara cedhak.

Miturut kapal, produk bakal dikirim menyang port cedhak.

7.How bab ragad kapal?

Ragad kapal adhedhasar alamat, jumlah lan cara layang.


Tampilan Online Chat!